Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakinaiseen työsuhteeseen pääsääntöisesti Kärkölän kotihoitoon.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitaja on sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissään. Hän osallistuu päivittäiseen asiakastyöhön ja toimii yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti. Kotihoidossa järjestämme työhön perehdytyksen sekä koulutamme tarvittavaan erityisosaamiseen.

Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttö katsotaan eduksi - kilometrikorvaus on käytössä.

Kelpoisuusvaatimuksensa sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.phhyky.fi

Palveluesimies Anne Niemi
puh. 0447801380

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Kärkölä
Osoite: Virkatie 1, 16600 Järvelä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan