Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Vahvistamme kotiin vietäviä palveluita ja haemme viittä (5) SAIRAANHOITAJAA vakinaisiin työsuhteisiin kotihoidon varahenkilöstöön ja resurssipooliin Lahteen ja Lahden ympäristökuntiin.

Kotihoidon sairaanhoitajana olet sairaanhoidollinen asiantuntija. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja teet sairaanhoidollista asiantuntemusta edellyttäviä hoitotoimenpiteitä kuin myös asiakkaan hoiva- ja hoitotyötä. Sairaanhoitajana toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Kotona asumisen tukemiseksi kotihoidossa on vahvasti mukana toimintakykyä edistävä ja kuntouttava työote.

Varahenkilöstössä pääset liikkumaan eri työpisteissä Lahdessa sekä ympäristökunnissa ja pääset kartuttamaan osaamistasi monipuolisesti. Varahenkilöstö sijaistaa äkillisiä 1-3 päivän poissaoloja.
Resurssipoolin sairaanhoitaja työskentelee Lahden ja Lahden ympäristökuntien eri kotihoidon yksiköissä aina tarpeen mukaan - samassa yksikössä lyhyistä noin viikon mittaisista työjaksoista noin kolmen viikon mittaisiin työjaksoihin.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi tarjoamme reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat työn luonteen suhteen välttämättömiä. Työ on kokoaikatyötä ja kahdessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Kiinnostuitko? Liity ammattitaitoiseen joukkoomme! Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme henkilöt heti sopivien löydyttyä.

Hakuaikaa on jatkettu 25.8.2019 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan edelleen haussa.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.facebook.com/phhyky

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 4820209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut
Osoite: Niemenkatu 77, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan