Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Piikahaka - Tampereen kaupunki

Piikahaka on kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Samassa pihapiirissä olevissa kerros- ja rivitaloissa on lisäksi 10 tuetun asumisen asukasta. Piikahaka on koti 12 aikuiselle kehitysvammaiselle. Yksikössä on 13 työntekijän työyhteisö, joka koostuu johtavasta hoitajasta, sairaanhoitajasta, tuetun asumisen ohjaajasta, sosionomista ja yhdeksästä lähihoitajasta.

Haemme sairaanhoitajaa Tampereen kaupungin kehitysvammaisten avopalveluihin Piikahaan asumispalveluyksikköön vakituiseen tehtävään. Sairaanhoitaja vastaa myös Kaarilan ryhmäkodin ja Korvenkodin sairaanhoidollisista tehtävistä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu yksiköiden lääkehoitovastuu, sairaanhoidolliset tehtävät sekä asiakasasioiden dokumentointi asiakastietojärjestelmään. Työhön liittyy myös monipuolista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Sairaanhoitaja toimii lisäksi osana koko kehitysvammaisten avopalvelun sairaanhoitajatiimiä ja voi toimia konsultaatiotukena myös muihin yksiköihin tarvittaessa. Toivomme hakijalta vahvaa asukaslähtöistä, itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta, hyvää paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sairaanhoitaja osallistuu myös yksikön arkeen ja asiakastyöhön, joihin kuuluu asukkaiden päivittäisten toimintojen ohjaaminen, perushoitotyö, asukkaiden virkistystoiminnasta huolehtiminen sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Työ on päivätyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen hoitotyön, jossa pääset osaksi moniammatillista ja osaavaa tiimiämme. Ideoimme ja suunnittelemme yhdessä asukkaiden virkistystoimintaa, johon voit vaikuttaa idearikkailla ajatuksillasi. Meillä työpäiviin kuuluu huumori ja nauru, meillä työnteko on myös kivaa. Tule mukaan iloiseen työyhteisöömme!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP).

Eduksi katsomme kehitysvamma-alan tuntemuksen, jatkuvan työnkeskeytymisen ja ulkoisten uhkien sietokyvyn sekä hygieniapassin. Myös Pegasos-tietojärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat 5.8. asti Leena Darwish, puh. 044 7311 098 klo 9-16, leena.darwish@tampere.fi ja 8.8. eteenpäin johtava hoitaja Terhi Reiskanen, puh. 040 097 3432, terhi.reiskanen@tampere.fi.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Hakuaika päättyy 12.8.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat 5.8. asti Leena Darwish, puh. 0447311098 klo 9-16, leena.darwish@tampere.fi ja 8.8. eteenpäin johtava hoitaja Terhi Reiskanen, puh. 040 097 3432, terhi.reiskanen@tampere.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Vammaisten palvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat