test
Sairaanhoitaja / Pispa A - Tampereen kaupunki

Pispan tehostetussa palveluasumisessa toimii seitsemän ryhmäkotia 105 asukkaalle sekä viisi tukiasuntoa ikäihmisille. Tehostetussa palveluasumisessa huolehditaan ympäri vuorokauden asukkaan perustarpeista. Pispan A-puolella on kolme 15 asukkaan ryhmäkotia, jotka on tarkoitettu ikääntyville erityisen hoivan psykogeriatrisille asukkaille.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Pispan A-puolelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii ryhmäkodin kodinomaisessa ympäristössä, jossa toimenkuvaan kuuluvat tehtävät tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa ja päivystysluonteisesti myös muissa Pispan ryhmäkodeissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Edellytyksenä tehtävään valitulla ovat myös lääkehoidon perusteet (LOP), Rokotuslupa, LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupa. Vaadittavat suoritukset voi tehdä työsuhteen alussa.

Eduksi katsomme myönteisen asenteen teknologiaa kohtaan sekä halun oman työn kehittämiseen.

Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Johanna Sipola-Mäkinen, puh. 040 639 7031 ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 25.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Johanna Sipola-Mäkinen, puh. 040 639 7031 ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Pispa A

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Simolankatu 4, 33270 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat