test

Sairaanhoitaja, Pispan tehostettu palveluasuminen

Hakuaika päättyy  21.3.2023 23:59

Vahvistamme Pispan tehostetun palveluasumisen ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostuneita ja asiakaslähtöisiä sairaanhoitajia vakituisiin toimiin.

Pispan ikäihmisten ympärivuorokautisessa palveluasumisessa B-talossa toimii neljä ryhmäkotia 60 asukkaalle. Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa huolehditaan asukkaan perustarpeista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen ryhmäkodissa, kodinomaisessa ympäristössä sairaanhoitajana tehtäväsi on asukkaiden hoito kuntouttavalla työotteella ja lisäksi vastaat hoitotyön laadun ja asiakaslähtöisyyden toteutumisesta. Toimit osana moniammatillista tiimiä osallistuen myös asukkaiden perushoitoon. Asukkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti.

Työ on ihmisläheistä työtä, jossa tarvitaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan myös ryhmätyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että koet ikäihmisten hoitotyön omaksesi ja teet mielelläsi yhteistyötä asiakkaidemme ja heidän läheistensä kanssa.
Tehtävässä edellytetään kykyä vastata asiakkaita koskeviin konsultoiviin kysymyksiin sekä kiinnostusta hoitotyönmenetelmien kehittämiseen. Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön.

Kelpoisuusehtona on suomessa laillistettu sairaanhoitajan ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tehtävään valitulta edellytetään rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupa). Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kaksivuorotyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55§:n mukainen selvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Riutta, nina.riutta@pirha.fi, p. 040 639 7029.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Nina Riutta, nina.riutta@pirha.fi, p. 040 639 7029

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan