Sairaanhoitaja / Pispan tehostettu palveluasuminen - Tampereen kaupunki

Pispassa toimii seitsemän tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia 105 asukkaalle sekä viisi tukiasuntoa ikäihmisille. Tehostetussa palveluasumisessa huolehditaan ympäri vuorokauden asukkaan perustarpeista.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana sekä vastaa hoitotyön laadun ja asiakaslähtöisyyden toteutumisesta tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa ja päivystysluonteisesti myös muissa Pispan ryhmäkodeissa. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä. Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroa.

Etsimämme sairaanhoitaja on joustava ja yhteistyökykyinen. Hän viihtyy työyhteisössä ja toimii oma-aloitteisesti. Toivomme, että nautit ammattitaitosi jakamisesta. Eduksi katsotaan kiinnostus vanhustyöhön ja kehittämismyönteisyys.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa ja voimassa olevaa lääkehoitolupaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Riutta, puh. 040 639 7029, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 10.8.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Nina Riutta, puh. 040 639 7029, etunimi.a.sukunimi@tampere.fi

Kotihoito- ja asumispalvelut / Pispan tehostettu palveluasuminen
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!