test
Sairaanhoitaja, plastiikka- ja yleiskir. osasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tervetuloa töihin plastiikka- ja yleiskirurgian vuodeosastolle! Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa olet osa moniammatillista ja tekevää tiimiämme. Rekrytoimme vuoden alusta (sopimuksen mukaan) alkaviin sijaisuuksiin kaksi sairaanhoitajaa.

Toimintamme sijaitsee fyysisesti A-sairaalassa, joissa 16-paikkainen vuodeosastomme toimii.

Hoidamme plastiikka- ja yleiskirurgisia potilaita. Iso osa potilaistamme on syöpäpotilaita, joiden hoidossa päämäärämme on sekä pysyvä parantuminen että hyvä elämänlaatu. Osastollamme hoidetaan myös endokriinisiä- ja plastiikkakirurgisia potilaita.

Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä rohkeaa asennetta. Työntekijältä edellytetään sitoutumista, joustavaa asennetta sekä positiivista otetta työhön.

Meillä työntekijää arvostetaan ja kannustetaan kehittymään ammatissaan. Perehdytys ja hyvä työilmapiiri ovat asioita, joihin panostamme. Työskentelet moniammatillisessa tiimissä ja kanssamme pääset toteuttamaan vaativaa hoitotyötä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. osastonhoitaja Sari Härkönen, p. 3132251 / sari.harkonen@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 6 Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat