Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, plastiikka- ja yleiskirurgian os. - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Tyksin plastiikka- ja yleiskirurgian osastolle. Sijaisuus alkaa heti/mahdollisimman pian ja päättyy 10.9.2023.

Meillä plastiikka- ja yleiskirurgian vuodeosastolla hoidetaan sekä leikkaukseen ennalta suunniteltuja että päivystyksen kautta tulevia potilaita. Potilaistamme iso osa on syöpäleikkauksen jälkeen plastiikkakirurgista korjausleikkausta tai vaativaa haavanhoitoa tarvitsevia potilaita. Näiden lisäksi hoidamme myös rintasyöpää sairastavat kirurgista hoitoa vaativat potilaat ja kilpirauhaseen ja lisäkilpirauhaseen kohdistuvat toimenpiteet. Työmme on vaativaa mutta mielenkiintoista ja kehittävää ja saat toteuttaa sitä loistavassa porukassa.

Etsimme nyt joukkoomme avoimella mielellä ja hyvillä työyhteisötaidoilla varustettua sairaanhoitajaa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtävääsi ja olemme tukenasi uudessa työssäsi. Oma-aloitteisuuttasi ja myönteistä asennoitumista muutoksiin arvostetaan. Työ 16-paikkaisella vuodeosastollamme on kolmivuorotyötä, jossa sinulla on mahdollisuus suunnitella itse omat työvuorosi työyhteisön pelisääntöjen puitteissa.

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä yksikköömme ja tarjoamaan potilaillemme yhä parempaa hoitoa!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. osastonhoitaja Sari Härkönen, sari.harkonen@tyks.fi, p. 050 478 7087.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 6 Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit, TO6D Plastiikka- ja yleiskirurgia

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat