Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, poliklinikka/vastaanottopalvelut - Keiturin Sote Oy

Sairaanhoitaja, tule töihin Keiturin Soteen terveyskeskuksen poliklinikalle.

Etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää sairaanhoitajaa poliklinikkatyöhön Ruovesi-Virrat -alueelle. Alueella on laadukkaat ja monipuoliset asumis- ja harrastusmahdollisuudet. Halutessasi autamme mielellämme myös asunnon hankkimisessa.

Sairaanhoitaja toimii poliklinikalla monipuolisissa työtehtävissä. Työpaikka on Ruoveden terveyskeskuksessa. Työajat painottuvat päiväaikaan, jonkin verran saattaa olla myös ilta- ja lauantaityötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus polikliinisestä hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Toteutamme yksikössämme kiireetöntä- ja kiirevastaanottoa. Tiloissamme toimii myös erikoisairaanhoidon vastaanottoa, jossa hoitajat myös työskentelevät.

Tehtävä on vakinainen. Palkkaus määräytyy AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Työyhteisömme on savuton.

Hakemukset ja CV Kuntarekryyn tai osoitteeseen saila.niskanen@keiturinsote.fi 28.8.2022 mennessä.
Lisätietoja antaa 15.8.2022 jälkeen poliklinikoiden esimies Terhi Palander puh. 044 715 1461 tai terhi.palander@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keiturin-sote-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 15.8.2022 jälkeen poliklinikoiden esimies Terhi Palander puh. 044 715 1461 tai terhi.palander@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy

Keiturin Sote Oy tuottaa kattavat sosiaali- ja terveyspalvelut Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan alueella. Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan ammattilaista. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Ruovedentie 56, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat