Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Porin kaupunki

Sairaanhoitajan sijaisuuksia Akuutti Kotikeskuksessa Porin Perusturvassa. Akuutti kotikeskukseen on yhdistetty akuuttitoiminnot sekä palliatiivinen hoito kotisairaalasta, mobiilitoiminnasta ja turvapuhelintoiminnasta.

Sairaanhoitajat toimivat aamu- ja iltavuorossa liikkuvan tiimin jäseninä ja vastaavat hoitojakson aikana potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja seurannasta. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu akuuttikäyntejä niin potilaan kotiin kuin hoitolaitoksiin. Akuuttikäynteihin sisältyy mm. potilaan haastattelua, tutkimista ja näytteiden ottoa sekä kokonaisvaltaista hoidontarpeen arviointia kotona selviytymisessä ja siinä tukemisessa. Pääsääntöisesti toimitaan yksin potilaan kotona tai infuusiopoliklinikalla. Käytettävissä on yksikön hoitajien ja lääkärien tuki.

Haemme ammattitaitoisia ja positiivisia sairaanhoitajia työyksikköömme eripituisiin sijaisuuksiin. Olet yhteistyökykyinen, luotettava, joustava ja pystyt työskentelemään yksin sekä tiimissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Eduksi katsotaan B-luokan ajokortti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Sijaisuuksia täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhoitoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillisuus.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Susanna Kirjanen p. 0447012467

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Akuutti kotikeskus, Kotiin annettavat palvelut, Kotisairaala

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat