Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Portsan Kehräkoti - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Portsan Kehräkodin sairaanhoitaja toimii vammaispalvelussa hoitotyön asiantuntijana. Tehtävänä on toimia kiertävänä sairaanhoitajana pääasiassa asumispalvelun yksiköissä. Vammaispalvelun yksiköitä ovat 4 asumisyksikköä ja 5 toimintakeskusta.

Sairaanhoitaja vastaa hoito- ja palveluketjun toimivuudesta. Tavoitteena on asukkaiden toimintakykyä ylläpitävän ja edistävän hoitotyön suunnittelu, arviointi ja toteuttaminen. Työnkuvaan kuuluu hoitotyön osaamisen kehittäminen sisältäen lähihoitajien ja muiden työntekijöiden ohjaamista, opetusta ja neuvontaa. Asukkaiden toimintakykyä seurataan koko ajan terveydenhuollollisin mittauksi ja näytteidenotoin, mitkä edellyttävät yhteydenottoja ja/tai käyntejä terveysasemilla ja laboratorioissa. Toimenkuvaan kuuluu myös lääkehoidon suunnitelmien ja toteutuksen vastaaminen sekä osallistuminen eri toimikuntiin. Sairaanhoitaja toimii yhteistyössä terveydenhuollon kanssa. Sairaanhoitaja tekee myös yhteistyötä kotihoidon kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda omasta toimenkuvastasi mahdollisimman toimivan. Työparinasi toimii toinen kiertävä sairaanhoitaja. Saat myös osaksesi Turun kaupungin tarjoamat henkilöstöedut mm. TYKY-ranneke.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Eduksi luetaan aikaisempi työskentely vammaisten henkilöiden kanssa ja kehitysvammatyön tuntemus

Työntekijältä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marja Piispanen, p. 0449072794 arkisin klo 8-15 marja.piispanen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vammaispalvelut , Asumispalvelut, Portsan Kehräkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Puutarhakatu 39, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat