Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, PSYKIATRIA kesätyö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa PSYKIATRIAAN kesäsijaiseksi!

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia psykiatriaan, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, terveysasemille ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. psykiatriaan. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Suurin osa kesätyöpaikoista on Auroran sairaalan eri osastoilla. Psykiatrinen sairaalahoito tarjoaa erilaisten mielenterveysongelmien tehostettua tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta psykiatrisen avohoidon tueksi tai tilanteissa, jossa avohoito tai muut hoitomuodot ovat riittämättömiä.

Asumisen tuen yksikön tehtävä on sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalveluiden järjestäminen helsinkiläisille asunnottomille sekä mielenterveysasiakkaille. Päihdepalvelut vastaa mm. polikliinisestä päihdehuollosta, jälkikuntoutuksesta sekä vieroitusosastohoidosta.

Tavallinen työpäiväsi sisältää:
-hoitotyön asiantuntijana toimimista ja hoidon suunnittelua moniammatillisen työryhmän jäsenenä
-hoidon toteutusta yhdessä potilaan sekä sairaalan ja avohoidon eri tahojen kanssa
-perhe- ja verkostotyöhön osallistumista
-lääkehoidon toteutusta ja vaikuttavuuden seurantaa
-psyykkisen ja somaattisen tilan seurantaa ja tarvittaessa terveysneuvontaa
-kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
-työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Potilaslähtöinen työote ja kiinnostus psykiatrista hoitotyötä kohtaan on oleellista. Hyvillä sosiaalisilla taidoilla pääset pitkälle.

Kuukausipalkka määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.


MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet sairaanhoitaja- tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- psykiatriassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 150 op sisältäen psykiatrian perusopinnot ja harjoittelun.
- sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
- tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


KUINKA HAET MEILLE?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sotekesa@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Psykiatria

Psykiatria- ja päihdepalveluihin kuuluu Asumisen tuki, Sosiaali- ja kriisipäivystys, Ensilinja, Mielialahäiriöpalvelut, Psykoosipalvelut ja Päihdepalvelut.

Psykiatriasta avohoitoa ja päihdehoitoa toteutetaan neljässä alueellisessa psykiatria- ja päihdekeskuksessa (Kalasatama, Vuosaari, Laakso ja Malmi), jotka kuuluvat alueiden terveys- ja hyvinvointikeskuksiin (THK).

Psykiatrinen sairaalahoito toteutetaan Auroran sairaalassa, osoitteessa Nordenskiöldinkatu 20.

Päihdepalveluiden vieroitushoitoa toteutetaan Laakson ja Auroran vieroitushoito-osastoilla. Päihdekuntoutusta toteutetaan toipumiskampuksen yksiköissä.


Osoite: Nordenskiöldinkatu 20, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat