Sairaanhoitaja, psykiatria (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, psykiatria (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Psykiatrian toimialueella on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus ajalla 3.6-25.8.2019. Sijaisuus on vanhuspsykiatrian osasto V2:lla, Halikossa. Osastolla hoidetaan pääsääntöisesti yli 70 -vuotiaita vaikeista psykiatrisista ongelmista kärsiviä vanhuksia, joilla on usein myös somaattisia sairauksia. Osasto on 10-paikkainen ja meillä on käytössä omahoitajajärjestelmä. Työn hyvä hoitaminen edellyttää psykiatrisen osaamisen lisäksi joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tiimityöhön. Työ on kolmivuorotyötä. Koeaika on 1 kk.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon alan opiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuja opintoja.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Minna Hallikainen p. 050 567 1436, minna.susanna.hallikainen@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9V Vanhuspsykiatria
Osoite: Märyntie 1, 25250 Märynummi

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan