Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, psykiatria - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan vakituinen toimi Sastamalan psykiatrian viikko-osastolla SAPV

Sastamalassa hoidetaan Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluvia aikuisikäisiä potilaita, jotka tarvitsevat psykiatrista osastohoitoa mielenterveysongelmansa vuoksi silloin, kun avohoidon tuki on riittämätön tai avohoito ei ole vielä käynnistynyt. Potilaat tulevat osastolle hoitoon päivystyksellisesti Pitkäniemen sairaalan päivystyspoliklinikan kautta tai suunnitellusti avohoidon lähetteellä tai osastosiirtona muista yksiköistä. Osastoilla on käytössä nykyaikaiset tilat Sastamalan sairaalakampuksella, Pursi-nimisessä sairaalan lisäsiivessä.

SAPV toimii maanantaista perjantaihin. Toiminta perustuu ryhmähoitoon ja olennainen osa osaston toimintaa ovat avohoitopotilaat. Osastolla on 8 potilaspaikkaa potilaille, joiden hoito vaatii yöpymistä. Lisäksi osastolla on päiväpotilaita, ryhmäkävijöitä ja yksilökeskusteluissa kävijöitä. Hoidon tavoitteena on palauttaa potilaan elämänhallinta mahdollisimman nopeasti sekä varmistaa hoidon jatkuvuus.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtäviisi kuuluu psykiatrisen potilaan päivittäiseen hoitotyöhön liittyvät työtehtävät, omahoitajakeskustelut, lääkehoito, ryhmien pitäminen, jatkohoidon järjestäminen ja verkostoyhteistyö. Työ on innostavaa ja työyhteisö kannustavaa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta hoitotyöstä mielenterveys- ja päihdetyön alalta ja halua toiminnan kehittämiseen sekä uusien toimintamallien käyttöönottoon.

Eduksi luemme valmiuden muutoksiin ja hyvän organisointikyvyn sekä kokemuksen Uranus-potilastietojärjestelmän käytöstä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kolmivuorotyö). Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus 1.9.2022.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Minna Hujanen, puh. 044 472 8067 ja ylihoitaja Sari Lepistö, puh. 050 911 3289 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 12.8.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Minna Hujanen, puh. 044 472 8067 ja ylihoitaja Sari Lepistö, puh. 050 911 3289
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Itsenäisyydentie 2, 38200 Sastamala
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat