Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Psykogeriatria - Tampereen kaupunki

Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrian osastoilla U1 ja U2 tarjotaan psykiatrista tutkimusta, hoitoa ja mielenterveyskuntoutusta tamperelaisille ja orivesiläisille ikääntyneille. Osastoilla tarjotaan lyhytaikaista ja kuntouttavaa sairaalahoitoa. Hoitoon tullaan lääkärin lähetteellä.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään psykogeriatrian osastolle. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset tehtävät vuodeosastolla: hoidon ja toiminnan suunnittelu ja koordinointi, potilaan psykiatristen ja somaattisten sairauksien oireiden hoito ja terveydentilan seuranta, ravitsemus- ja lääkehoito, potilaan päivittäisien toimintojen hoito, asiakaslähtöinen hoidon ohjaus, opetus ja emotionaalinen tuki. Työ on kolmivuorotyötä.

Hoito perustuu potilaslähtöiseen kokonaisvaltaiseen ja moniammatilliseen tilanteen arvioon, joka tehdään hoitojakson alussa. Arvioinnin avulla suunnitellaan yhteisymmärryksessä hoidon tavoitteet sekä tarvittavat toimenpiteet, seuranta ja jatkohoitopaikan järjestäminen. Hoitojakson aikana tuetaan potilaan omatoimisuutta ja toimintakyvyn säilyttämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista soveltuvuutta sekä LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, PKV-lääkelupa, ABO-lupa ja rokotuslupa.

Katsomme eduksi suuntautumisen psykiatriseen hoitotyöhön ja kokemuksen vanhuspsykiatrisesta hoidosta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävää toimintamallia.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Merja Jaakola, puh. 0408062476 sekä hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa puh. 040 759 1358. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 15.8.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Merja Jaakola, puh. 0408062476 sekä hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa puh. 040 759 1358. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Psykogeriatrian kuntousosasto U2

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Hatanpään puistokuja 8, 33900 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat