Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, psykogeriatrinen kuntoutusosasto - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haluatko haasteita? Koetko mielenterveyden haasteet ja kuntouttavan toiminnon olevan Sinun juttusi? Tule meille sairaanhoitajaksi osaksi innokasta ja kehitysmyönteistä työyhteisöamme.

Haemme Suursuon sairaalaan osastolle 23 psykogeriatriselle kuntoutusosastollemme 3-vuorotyöhön sairaanhoitajaa sijaisuuteen alkaen 13.7 - 31.12. 2022 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti tämän jälkeenkin ja mahdollistaa vakinaistamiseen myöhemmin.

Osastolla hoidetaan ja kuntoutetaan moniammatillisessa tiimissä monisairaita seniori-ikäisiä potilaita, joilla on elämänlaatuun vaikuttavia mielenterveydellisiä haasteita. Potilaat tulevat jatkohoitoon lähetteellä Helsingin kaupungin omista päivystysyksiköistä ja HUS:n alueen sairaaloista.

Hoidon ensisijaisena tavoitteena on potilaan kuntoutuminen kotiin tai jatkohoitopaikkaan. Kuntoutus- ja kotiutussuunnitelma käynnistyy heti ensipäivistä alkaen potilaan saapuessa osastolle. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden eri alojen ammattiryhmien sekä omaisten kanssa ja erityisesti yhteistyö lääkärin kanssa päivittäin ovat osastomme vahvuus.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti, työaikalakia ja terveet työajat- suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin, jossa meillä on tukena opetushoitaja, perehdytyssairaanhoitaja sekä omat hoitajamme osastolla. Apotin myötä sairaanhoitajan rooli muuttunut enemmän lääkehoitoon painottuen. Saat perehdytystä lääkehoitoon farmaseutilta sekä osastomme omilta hoitajilta.

Potilaan hyvinvointi on meille kunnia-asia ja toivomme Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta, sitoutuneisuutta ja oma-aloitteisuutta. Olet innokas oman alasi ammattilainen, innovatiivinen, kehitysmyönteinen ja haluat kehittää itseäsi hoitotyössä. Me tarjoamme Sinulle siihen hyvät mahdollisuudet mm. koulutusten muodossa, joihin on mahdollisuus osallistua oman mieltymyksesi mukaan. Saat oman vastuualueen sekä innokkaat ja mukavat työkaverit. Meidän osastolla viihdytään! Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana joten toimithan ripeästi.

Tervetuloa meille töihin. Meillä on iloinen tekemisen meininki!


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Oma aloitteisuutta, positiivista asennetta työhön ja tiimitaitoja.

Luemme eduksi:
Kokemuksen mielenterveyspotilaista.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Rantala, virka-aikana 050 564 3142.
sari.h.rantala@hel.fi@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Suursuon sairaala, psykogeriatrinen kuntoutusosasto 23

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat