Sairaanhoitaja, psykoosiosasto P3 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme sairaanhoitajaa Kupittaan sairaalan Psykoosiosasto P3:lle. Sijaisuuden kesto on 1.4. - 31.8.2021.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn suljetulla kuntoutuksen vastaanotto-osastolla, jossa hoidetaan psykoosisairauksista kärsiviä potilaita moniammatillisessa työryhmässä. Osastolla on 20 potilaspaikkaa. Toimimme potilaslähtöisesti ja omahoitajuus on yksi tärkeimmistä työtavoistamme. Osastolla sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti hoitosuhdetyöskentely, lääkehoidon toteuttaminen ja seuranta sekä yhteistyö potilaan, hänen läheistensä ja viranomaisverkoston kanssa.

Odotamme sairaanhoitajalta hyvää yhteistyötaitoa sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä työskennellä päivittäin muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa sekä osaston toimintaa. Psykiatrisen hoitotyön kokemus ja alan lisäkoulutus sekä perhe- ja verkostotyön taidot ovat eduksi tehtävän hyvälle hoitamiselle. Eduksi katsomme myös ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme uudelle työntekijälle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä tiiviin perehdytyksen ja hyvät koulutusmahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Työ on jaksotyötä ja työaika on 38,25h /viikko. Tehtävään on kahden kuukauden koeaika.

Olemme Savuton sairaala.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Maria Oksanen-Mäkelä, p. 050 556 1448 tai maria.oksanen-makela@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9P Psykoosit
Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka