Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Psykoosiosasto P5 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme sairaanhoitaja varahenkilöä psykoosihoidon vastuualueelle, Halikon sairaalan psykoosiosastolle P5. Sairaanhoitaja toimii varahenkilönä kyseisellä osastolla. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on Halikko.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn suljetulla kuntoutusosastolla, jossa hoidetaan psykoosisairauksia ja muita vakavia mielenterveydenongelmia moniammatillisessa työryhmässä. Psykoosiosasto P5 on 16-paikkainen. Toimimme potilaslähtöisesti ja omahoitajuus on yksi tärkeimmistä työtavoistamme. Osastolla sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti hoitosuhdetyöskentely, lääkehoidon toteuttaminen ja seuranta sekä yhteistyö potilaan, hänen läheistensä ja viranomaisverkoston kanssa.

Odotamme sairaanhoitajalta hyvää yhteistyötaitoa sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä työskennellä päivittäin muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa sekä osaston toimintaa. Psykiatrisen hoitotyön kokemus ja alan lisäkoulutus sekä perhe- ja verkostotyön taidot ovat eduksi tehtävän hyvälle hoitamiselle. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijälle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä tiiviin perehdytyksen.

Työ on jaksotyötä ja työaika on 38,25 h/vko. Sijaisuuteen on 4 kuukauden koeaika. Haastattelut viikolla 28.

Olemme Savuton sairaala.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat
osastonhoitaja Katja Ernvall (katja.ernvall@tyks.fi) p. 044 7724 286 tai ylihoitaja Maria Oksanen-Mäkelä (maria.oksanen-makela@tyks.fi) p. 050 556 1448.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9P Psykoosit

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Märyntie 1, 25250 Märynummi
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat