test

Sairaanhoitaja Raaseporin kotihoitoon

Hakuaika päättyy  30.11.2023 15:45

Sairaanhoitajaksi kotihoitoon!

Haemme sairaanhoitajia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle Raaseporin kotihoitoon, Karjaan yksikköön, vakituiseen työsuhteeseen. Yksikkömme sijaitsevat Tammisaaressa, Karjaalla, Pohjassa ja Tenholassa.

Kotihoidossa teet merkityksellistä, antoisaa ja arvokasta työtä, vaihtelevissa työympäristöissä asiakkaiden kotona. Työ on itsenäistä mutta työskentelet silti osana moniammatillista tiimiä. Sairaanhoitajana toimit tukena ja apuna yksikön muulle henkilökunnalle.Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten haavanhoitoa, lääkehoitoa ja näytteidenottoa.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tammisaaren kotihoito: Raaseporintie 37, L-talo, 10600 Tammisaari
Karjaan kotihoito: Bulevardi 19 as 2 , 10300 Karjaa
Pohjan kotihoito: Pohjantie 3 F-H, 10420 Pohjankuru
Tenholan kotihoito: Germundbyntie 3, 10520 Tenhola

Lisätietoja tehtävästä antaa: Maria Grönholm, p. 040 7114872

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan