Sairaanhoitaja - Rauman kaupunki

Sairaanhoitajan tehtävät kiirevastaanotolla

Kelpoisuusvaatimuksena laillistettu sairaanhoitaja ja Valviran laillistus. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Toimen täyttöön liittyy 6 kk:den koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä hyvä suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) on oltava suoritettuna yksikön vaatimusten mukaisesti työsuhteen alkaessa tai viimeistään koeaikana.

Ensisijainen sijoitus rekrytoivaan yksikköön, mutta tarpeen mukaan henkilöstö voidaan sijoittaa muuallekin Sote-toimialan sisällä.

Toimita hakemuksesi ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa 1.6.2020 klo 16 mennessä. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Tutustu työnantajaan

Terveyspalvelujen ylihoitaja Marja Lehtimäki p. 044 403 5191 tai sähköpostitse marja.lehtimaki@rauma.fi

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, Kiireellinen vastaanotto
Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista noin 1000 työskentelee Sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.