test

Sairaanhoitaja, Resurssihallinnan palvelut

Hakuaika päättyy  7.12.2023 14:00

Kaipaatko vaihtelevuutta työhösi ja mahdollisuutta työskennellä eri yksiköissä? Pidätkö muutoksista työssäsi? Meillä pääset varahenkilöstön sairaanhoitajana toteuttamaan haaveitasi kehittyvässä työyhteisössä. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimivan resurssipalveluyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä. Sinulla on mahdollisuus tutustua eri toimipisteisiin ja pääset näin laajentamaan omaa ammattitaitoasi.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen resurssipalveluyksikköön, jossa kotiyksikköinä on Jalasjärven kuntoutusyksikkö, kotiyksikkö sijaitsee Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen eteläisellä alueella. Eteläisen alueen varahenkilöstöön kuuluu 30 muuta työntekijää. Kuntoutusyksikkö on 20- paikkainen kuntoutuspotilaita hoitava yksikkö. Hoitotyötä tehdään moniammatillisessa tiimissä. Potilaita tulee yksikköön akuuttiyksiköistä, lääkärin vastaanotolta ja erikoissairaanhoidosta. Lääkäri on kuntoutusyksikössä arkipäivisin.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta työn tekemiseen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa sitoutumista sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinulta sote-alojen digiosaamista. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, yövuorotkin ovat mahdollisia riippuen työyksiköstä. Edellytämme ajokorttia ja autoa varahenkilöille. LOVe- lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa työsuhteen alussa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94. Huomioimme haussa loppuvaiheen opiskelijat pätevien hakijoiden puuttuessa. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi erilaisin keinoin. Pidämme säännöllisesti tiimipalavereita ja lähiesihenkilösi on helposti tavoitettavissa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Peruspalkan lisäksi varahenkilöt saavat tehtäväkohtaisen kiertolisän. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palveluvastaava Päivi Ropponen
puh. 044 452 5578
paivi.ropponen@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan