Sairaanhoitaja, Resurssipalvelut

Hakuaika päättyy  9.8.2024 14:00

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen resurssipalveluyksikköön, jossa kotiyksikkönä on Lapuan sote-keskuksen akuutti- ja kuntoutusosasto.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen resurssipalveluihin, jossa kotiyksikkönä on Lapuan sote-keskuksen akuutti- ja kuntoutusosasto.

Kaipaatko vaihtelevuutta työhösi ja mahdollisuutta työskennellä eri yksiköissä? Pidätkö muutoksista työssäsi? Meillä pääset varahenkilöstön sairaanhoitajana toteuttamaan haaveitasi kehittyvässä työyhteisössä. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimivan resurssipalveluyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä. Sinulla on mahdollisuus tutustua eri toimipisteisiin ja pääset näin laajentamaan omaa ammattitaitoasi.

Kotiyksikön lisäksi kiertoyksiköitäsi voivat olla muut Lapuan ja pohjoisen alueen sote-keskusten vastaanottopalvelut sekä kotisairaalat. Kuuntelemme toiveitasi yksiköiden suhteen.

Haemme loistavien ammattilaisten joukkoomme sairaanhoitajaa, jolla on kykyä mukautua vaihtuviin tilanteisiin ja valmius työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, asiakaslähtöistä työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja. Tarjoamme aitiopaikan tutustua eri toimintayksiköihin, itsenäisen ja vastuullisen työn sekä hienon mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamista. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, yövuorotkin ovat mahdollisia riippuen työyksiköstä. Edellytämme ajokorttia ja autoa varahenkilöille. Työssä edellytetään LOVe-lääkelupia.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi erilaisin keinoin ja lähiesihenkilösi on helposti tavoitettavissa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun ja se mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen vakituisen työsuhteen vastaanottamista. Tarvittaessa pyydetään esittämään myös huumausainetestin tulos. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palveluvastaava Maritta Hannila

Puh. 044 4384 172

maritta.hannila@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan