Sairaanhoitaja, Resurssipalvelut

Hakuaika päättyy  11.8.2024 14:00

Resurssipalveluisssa kaksi (2) sairaanhoitajan vakituista toimea.

Kaipaatko vaihtelevuutta työhösi ja mahdollisuutta työskennellä eri yksiköissä? Pidätkö muutoksista työssäsi? Meillä pääset varahenkilöstön työntekijänä toteuttamaan haaveitasi kehittyvässä työyhteisössä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimivan Resurssipalveluyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaoloissa palvelualueemme eri yksiköissä. Haemme uuteen tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kahta (2) sairaanhoitajaa, jotka ovat innostuneita työskentelemään erilaisissa yksiköissä ja kehittämään monipuolisesti osaamistaan. Työskentelyalueenasi tulisi olemaan keskisen alueen (Seinäjoki, Isokyrö) ikäihmisten palveluiden varahenkilöstö.

Keskisen alueen ikäihmisten palveluihin kuuluu ympärivuorokautisen palveluasumisen, kuntouttavan lyhytaikaisen asumisen sekä kotihoidon yksiköitä. Sinun tehtävänäsi varahenkilöstön sairaanhoitajana on kiertää vähintään kolmea yksikköä, pääsääntöisesti kuntouttavan lyhytaikaisen asumisen ja ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköissä. Kuuntelemme toiveitasi kierrettävistä yksiköistä sekä niiden määrästä. Kiertoalueesi yksiköt varaavat työvuorosi sähköisestä varausjärjestelmästä. Teet siis työvuorosuunnitelman mukaisesti työvuoroja pääsääntöisesti yhdessä sovituissa yksiköissä.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta työn tekemiseen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa sitoutumista sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Edellytämme ajokorttia ja omaa autoa kiertäville varahenkilöille. Työ painottuu arkiaamuihin, mutta voi sisältää myös kaksivuorotyötä. LOVe- lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi erilaisin keinoin. Pidämme säännöllisesti tiimipalavereita ja lähiesihenkilösi on helposti tavoitettavissa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään 27.8.24 ja 28.8.24

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palveluvastaava Kati Klemola

puh. 040 6367602

kati.klemola@hyvaep.fi

(17.6.2024-12.7.2024)

Palveluvastaava Paula Korvala

puh. 044 425 5278

paula.korvala@hyvaep.fi

(15.7.2024-9.8.2024)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan