Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, resurssipooli - Sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin kaupungin kuntouttava arviointiyksikkö on käynnistänyt oman resurssipoolin asiakkaiden sujuvan palvelun ja hoitoketjujen turvaamiseksi. Saimme toiminnan käynnistämistä varten sairaanhoitajan vakansseja, joihin nyt rekrytoimme.

Etsimme hoitotyön ammattilaisia toimimaan varahenkilöinä idän (Asiakkaankatu 3A), pohjoisen (Malmin asematie 3A), lännen (Ruosilantie 18) ja etelän (Sturenkatu 8) tiimeissä. Voit olla juuri uraasi aloitteleva hoitaja tai kokenut konkari. Tärkeää on innostus liikkuvaan työhön sekä vaihtuviin työkavereihin ja asiakaskontakteihin.

Kuntouttavan arviointiyksikön tiimit ovat positiivisia, huumorintajuisia, kehittämismyönteisiä ja toisiaan tukevia moniammatillisia työyhteisöjä. Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin huomioiden aiemman osaamisesi.

Kuntouttavan arviointiyksikön sairaanhoitajan työssä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi, kuntoutumisen tukeminen ja toimiminen hoitotyön asiantuntijana. Meillä saat toteuttaa monipuolisesti sairaanhoitajan ammattia ja kehittää omaa osaamistasi perushoidollisista tehtävistä aina hoitotyön vaativiin tehtäviin saakka. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista, jotka vaihtelevat muun muassa lääkehoidon, haavanhoidon, perushoidon ja ravitsemuksen erilaisiin tarpeisiin.

Työskentelemme tiiviisti moniammatillisissa tiimeissä, jossa työkavereinasi toimii sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia, sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Yhdessä kehitämme myös säännöllisesti asiakaslähtöistä toimintamalliamme.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti. Asiakaskäynnit tehdään pääosin itsenäisesti, mutta tarvittaessa voit aina konsultoida kollegaa. Suurin osa asiakaskäynneistä tehdään tiimien omilla autoilla, sillä asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkät. Lisäksi käytössämme ovat hyvät julkiset kulkuvälineet, polkupyörät ja sähköpolkupyörät.

Resurssipoolin sairaanhoitajan työ painottuu arkiaamuihin. Kuntouttavassa arviointiyksikössä työskennellään kaikkina viikonpäivinä kello 7-22, mutta resurssipoolin sairaanhoitajat työskentelevät aamuvuoroissa klo 7.15 alkaen. Halutessasi voit tehdä myös yksittäisiä ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Sovimme haastattelun pidettäväksi joko tiimeissä paikan päällä tai videoyhteyden kautta Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Tapaamme jokaisen hakijan kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Marianne Koivunen,
p. 09 310 37587, marianne.koivunen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö /resurssipooli

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Sturenkatu 8, 00510 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat