test

Sairaanhoitaja, Resurssipooli

Hakuaika päättyy  9.2.2023 14:00

Hei sinä innokas ja monipuolisia työpäiviä kaipaava sairaanhoitaja, tule meille töihin kotihoidon Resurssipooliin Turkuun! Haemme tiimiin sitoutuvaa sairaanhoitajaa, joka haluaa syventää omia ammatillisia taitojaan sairaanhoitajana.

Resurssipoolin sairaanhoitaja työskentelee arkiaamuisin sekä osallistuu harvakseltaan kotihoidon päivystystoimintaan. Työ on vaihteleva ja joka päivä kohtaat uusia ihmisiä. Kotihoidossa on 22 kotihoitoaluetta ja Resurssipoolin sairaanhoitajat työskentelevät näissä jokaisessa.

Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja hänellä on oikeus sekä kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä. Sairaanhoitaja on moniammatillisen työryhmän aktiivinen jäsen. Tehtävänkuvassa korostuvat myös vaativat hoitotyön ammattitehtävät sekä muun henkilökunnan perehdytys, neuvonta ja osaamisen varmentaminen. Uusien asiakassuhteiden aloitus, sairaalasta kotiutuvien asiakkaiden hoidon varmistaminen sekä moninainen yhteistyö eri toimijoiden kanssa on kiinteä osa sairaanhoitajan päivittäistä työtä. Asiakastyössä korostuu myös hoitotyön arviointi ja arvioinnin perusteella tehtävien muutosten toteuttaminen asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Ajantasainen palvelu- ja hoitosuunnitelma on olennainen osa onnistunutta asiakastyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Resurssipoolin työssä tarvitset omaa autoa.

Vaikka työ on itsenäistä, sitä ei tehdä yksin. Saat perehdytyksen työhön työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kotihoidon työhön, mielenkiintoisen työkokonaisuuden sekä henkilökohtaiset työvälineet.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Hanna Fälden p. 0403586838, hanna.falden@varha.fi
Olethan herkästi yhteydessä, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä liittyen rekrytointiin, työhön tai palkkaukseen.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan