Onko hoitotyö päihde- ja mielenterveystyön parissa lähellä sydäntäsi? Entä oletko vielä vailla kesätöitä? Ei hätää, meillä haetaan sairaanhoitajia tai loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijoita kesäksi töihin!

Riippuvuuspsykiatrian avohoitoon kuuluvat opioidiriippuvaisten potilaiden hoitoprosessi, perheprosessi, kaksoisdiagnoosipotilaiden prosessi sekä somaattisten osastoiden kanssa tehtävä konsultatiivinen yhteistyö. Potilaita hoidetaan kahdessa työryhmässä: Riippuvuuspsykiatrian avohoidon työryhmässä sekä Vieroitus- ja korvaushoidon työryhmässä. Työskentelypisteestä sovitaan osaamisesi ja kiinnostuksesi, sekä yksikön kokonaistilanteen mukaan. Työ saattaa sisältää jaksoja myös Riippuvuuspsykiatrian osastolla R1. Työn aloitus- ja lopetusaika ovat sovittavissa.

Sairaanhoitajan tehtävä riippuvuuspsykiatrialla sisältää lääkehoitoa, itsenäistä hoitosuhdetyöskentelyä, potilaan psyykkisen voinnin sekä päihderiippuvuuden arviota, psykososiaalista kuntoutusta sekä yhteistyötä moniammatillisen tiimin ja potilaan verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja innostuneen työyhteisön sekä monipuolista työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Hakijoilta toivomme aitoa kiinnostusta päihdehoitoa ja mielenterveystyötä kohtaan. Odotamme meillä työskenteleviltä henkilöiltä hyviä yhteistyötaitoja, myönteistä asennetta sekä joustavuutta.

Olemme Savuton sairaala.

Sijaisuudessa noudatamme kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Lustre, p. 040 571 8901 tai katja.lustre@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9R Riippuvuuspsykiatria
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka