Riippuvuuspsykiatrian osasto R1 hakee kesäsijaisuuksiin riippuvuuspsykiatrisesta erikoissairaanhoidosta kiinnostuneita sairaanhoitajia tai loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijoita.

Osasto R1 on 12-paikkainen suljettu osasto, jossa potilaat voivat olla joko tahdosta riippumattomassa hoidossa tai vapaaehtoisessa hoidossa. Osastolla hoidettavilla potilailla on samanaikainen vaikea päihde- tai toiminnallinen riippuvuus ja psykiatrinen häiriö. Osastolla voidaan lisäksi toteuttaa opioidiriippuvuuden korvaus- tai vieroitushoidon hoitojaksoja sekä lyhyitä hoidollisia interventiojaksoja avohoidon potilaille. Työn aloitus- ja lopetusaika ovat sovittavissa.

Sairaanhoitajan tehtävä riippuvuuspsykiatrialla sisältää lääkehoitoa, itsenäistä hoitosuhdetyöskentelyä, potilaan psyykkisen voinnin sekä päihderiippuvuuden arviota, psykososiaalista kuntoutusta sekä yhteistyötä moniammatillisen tiimin ja potilaan verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja innostuneen työyhteisön sekä monipuolista työkokemusta vaativan tason riippuvuuspsykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Hakijoilta odotamme kiinnostusta päihdehoitoa ja mielenterveystyötä kohtaan, hyviä yhteistyötaitoja, myönteistä asennetta sekä joustavuutta.

Sijaisuudessa noudatamme kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Mikko Korte, p. 040 672 6253 tai mikko.korte@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9R Riippuvuuspsykiatria
Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka