Sairaanhoitaja (riippuvuusvastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Sairaanhoitaja (riippuvuusvastaanotto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa riippuvuusvastaanotolle sijaisuuteen ajalle 1.8.2019 - 27.3.2020.

Essoten Riippuvuusvastaanotto tarjoaa palveluja yli 18-vuotiaille päihde- ja riippuvuusongelmista kärsiville ja heidän läheisilleen. Riippuvuusvastaanotolta saa ohjausta ja neuvontaa, hoidon tarpeen arviointia ja avokatkaisuhoitoa. Lisäksi järjestetään hoidollisia ja toiminnallisia ryhmiä sekä avokuntoutuskursseja. Riippuvuusvastaanotto tarjoaa myös opioidikorvaushoitoa. Riippuvuusvastaanotolla tehdään ajokelpoisuuteen liittyvää päihderiippuvuusarviointia sekä tarjotaan työstä hoitoon ohjattujen palveluita. Verkostotyötä tehdään yhdessä asiakkaan läheisistä tai viranomaisista koostuvan tukiverkoston kanssa.

Riippuvuusvastaanoton sairaanhoitajan tehtävä on hoitosuhdetyö päihde- ja muiden riippuvuusasiakkaiden kanssa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa toimien osana moniammatillista tiimiä. Oleellinen osa työtä on yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa. Konsultoiva työote korostuu työssä.

Kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94). Eduksi luetaan kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä paikallisen palvelujärjestelmän tuntemus.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Vastaanoton esimies Pia Pulkkinen, puh. 044 794 4381 tai vastaanoton esimies Reetta Koponen, puh. 040 359 6870, sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Maaherrankatu 36 B, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan