Sairaanhoitaja, Riistavuoren seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaiden hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiimin hoitajien ohjaaminen, tukeminen sekä asiantuntijana toimiminen sairaanhoidollisissa ja lääkehoidon tehtävissä. Sairaanhoitajana olet myös vastuuhoitaja muutamalle asukkaalle. Asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa sekä perushoidolliset työt ovat myös osa työtehtäviäsi. Työskentelet sekä aamu- että iltavuoroissa. Työvuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa.

Edellytämme sinulta kiinnostusta ikäihmisten kanssa työskentelyyn. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä iloista työasennetta.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät koulutusmahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Tule osaksi osaavaa tiimiämme mahdollistamaan asukkaidemme hyvää arkea!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Lisätietoja

http://www.hel.fi/riistavuori

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Marja Railo, puh. 09 310 44714
marja.railo@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lännen palvelualue, Riistavuoren seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Isonnevantie 28, 00320 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat