Sairaanhoitaja, Runosmäki ja Mäntykoti (kesätyö) - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Tule kesätöihin Runosmäkeen tai Yli-Maariaan! Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn vanhusten asumispalvelujen parissa. Meillä on mahtava työyhteisö, jossa tehdään työtä hyvässä hengessä. Meille on hyvä tulla ja panostamme perehdytykseen. Työkaverit ovat aina tukenasi ja asiakastyö on mielekästä. Olet sitten jo valmistunut hoitaja tai opiskelusi aloittanut, laita hakemus ja tule meille!

Nimensä mukaisesti Runosmäessä sijaitseva Runosmäen vanhuskeskus on 212 vanhuksen koti, jossa on tehostetun palveluasumisen yksiköitä, muistisairaiden yksiköitä sekä tilapäishoidon yksikkö.

Luonnon keskellä Turun Yli-Maariassa sijaitseva Mäntykoti Yli-Maaria on koti 48:lle vanhukselle. Tehostettu palveluasuminen ja hoiva-asuminen on tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyneille, monisairaille henkilöille, jotka tarvitsevat runsaasti ympärivuorokautista hoivaa ja ohjausta. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen.

Sairaanhoitajan työ asumispalveluyksiköissä on moniammatillista ja vastuullista tiimityötä. Sairaanhoitaja vastaa osaltaan asukkaan kokonaishoidosta. Työ sisältää perushoitoa, lääkehoitoa ja asukkaan toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arviointia. Työ on päivätyötä tai kaksivuorotyötä. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa käytetään RAI-laatujärjestelmää.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Myös alan opiskelijat huomioidaan (sairaanhoitajaopiskelija vähintään 140 op).

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Hyvät tietotekniset taidot, suoritettu Lop-lääkelupa ja kokemus vanhustyöstä on eduksi. Lääkelupa on myös mahdollista suorittaa meillä. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Vanhuskeskus 1, Runosmäen vanhuskeskus ja Mäntykoti Yli-Maaria /
Ailio Nina p. 040 610 6946, nina.ailio@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 1
Osoite: Turku, 20360 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.