Skip to main content
test

Sairaanhoitaja, tule töihin Keiturin Soten ikäihmisten palveluihin

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme innostunutta, uudistumishaluista sairaanhoitajaa, jolla on vankka osaaminen ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Ensisijainen työskentelypaikka on muistisairaiden hoitoon perehtynyt ryhmäkoti Majakka Ruovedellä.

Tarjoamme sopivasti haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto), mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Aikaisempi kokemus muistisairaiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten olethan nopea.

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta. Työ on 2-vuorotyötä.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:
Majakan esihenkilö Mari Mertala,puh. 044 7871397 sp. mari.mertala@keiturinsote.fi
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, puh. 044 715 1376 tai sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Majakan esihenkilö Mari Mertala,puh. 044 7871397 sp. mari.mertala@keiturinsote.fi
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, puh. 044 715 1376 tai sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Ikäihmisten palvelut

Keiturin Sotessa työskentelee n. 450 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Honkalantie 7, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat