test

Sairaanhoitaja, (Saarijärvi) määräaikaisuus

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:45

Haemme Saarijärven terveysaseman vastaanottoon

SAIRAANHOITAJAA heti - 31.12.2023

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu potilaiden hoidon tarpeen arviointia ja neuvontaa niin palvelupisteessä kuin puhelimessa sekä sähköisten oirearvioiden ja yhteydenottojen käsittelyä.
Potilaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä ohjaus ja neuvonta ovat päivittäistä sairaanhoitajan työtä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat päivystyspotilaiden tarkkailu, ja hoidon toteutus, päivystävänä sairaanhoitajana toimiminen ja ajoittain kiirevastaanotolla työskenteleminen.

Käytössä on Pegasos -potilastietojärjestelmä, käyntisyiden kirjaaminen ja sähköiset työkalut.
Tarjoamme sinulle vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan ja palveluiden kehittämiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä!

Marjo Kotilainen
Palveluvastaava
P. 040 1512381
marjo.kotilainen@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan