test

Sairaanhoitaja, Saimaanharjun palvelukeskus

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Saimaanharjun palvelukeskukseen Mikkeliin 6.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Saimaanharjun palvelukeskus sijaitsee Kirkonvarkauden alueella, noin kolme kilometriä Mikkelin keskustasta. Palvelukeskus on 40 paikkainen sekä lyhytaikaista, että ympärivuorokautista palveluasumista tuottava yksikkö.

Haemme sairaanhoitajaa, joka on aidosti kiinnostunut iäkkäiden parissa työskentelystä. Voit olla hoitotyön konkari tai uraasi aloitteleva sairaanhoitaja, olet meille tervetullut! Työssäsi osallistut asiakkaiden perus- ja lääkehoitoon sekä vastaat heidän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä moniammatillisen henkilöstön kanssa. Työskentelytapasi on voimavaralähtöistä ja asiakkaan toimintakykyisyyttä tukevaa. Työtehtävään sisältyy myös opiskelijaohjausta.

Tarjoamme Sinulle hyvän työyhteisön, -ympäristön ja mahdollisuuden kehittää asiakaslähtöistä työtä hyvästä hoitotyöstä valtakunnallisesti palkitussa työyksikössä. Kehitämme edelleen toimintojamme ja menossa on arkikuntoutushanke vuoden 2023 loppuun, johon koko henkilöstö osallistuu.

Saimaanharjussa voit tehdä työkiertoa jaksohoidon ja pitkäaikaishoivan välillä saman talon sisällä. Työ on monipuolista, otamme itse näytteitä ja talossa on EKG ja IV-hoitomahdollisuudet. Työergonomiaa edistävät apuvälineet ja yksikön fysioterapeutin ohjaus ja neuvonta. Välillinen työ on huomioitu resurssoinnissa ja henkilöstörakenteessa. Sairaanhoitajien työajat ajoittuvat pääsääntöisesti kahteen vuoroon arkisin ja viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa palveluesimies Tiina Väisänen, puh. 040 359 7346, tiina.vaisanen@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan