test

Sairaanhoitaja (Sairaala Novan osasto 5, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:45

Olisitko juuri sinä oikea henkilö tulemaan meille töihin Sairaala Novan osastolle 5 kehittämään sisätauti-kirurgisen potilaan hoitotyötä?

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJIA

Novan osasto 5 on profiloitunut kirurgisten potilaiden ja infektiopotilaiden hoitoon. Osastolla toimii vakituisia sairaanhoitajia myös vuorovastaavina, jotka vastaavat päivittäin potilaan hoitoon liittyvästä kokonaisorganisoinnista. Työnantaja tukee mahdollisuutta kehittyä työssä vuorovastaavaksi.

Työ on laaja-alaista, vastuullista ja työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä sekä sisätauti-kirurgisen potilaan hoidosta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja osaavien kollegoiden ja esihenkilön tuen. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ja mahdollistamme säännöllisen työnohjauksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi edellytetään ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tervetuloa meille töihin!

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä:
-
Sanna Anttila, osastonhoitajan työpari
p. 0504401174
sanna.anttila@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan