test

Sairaanhoitaja, sairaanhoitajaopiskelija, Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Hakuaika päättyy  30.4.2023 15:45

Hei, sairaanhoitaja tai lähiaikoina valmistuva sairaanhoidon opiskelija, liity mukaan osaavaan ja innostavaan moniammatilliseen tiimiimme! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi hoidon ja kuntoutuksen osaavan joukkoomme Auroran arviointi- ja kuntoutusyksikköön.

Sairaanhoitajajana toimit tiimisi sairaanhoidollisena asiantuntijana sekä vastaat yksikön lääkehoidosta toimien yhteistyössä tiimin lääkärin kanssa. Asiakkaita ohjataan omatoimisuuteen huomioiden asiakkaiden omat tarpeet ja voimavarat. Auroranmäen toiminta perustuu asiakkaan, hänen läheistensä sekä yksityisen että kunnallisen palveluverkoston tiiviiseen yhteistyöhön. Sairaanhoitajalla on tärkeä rooli moniammatillisessa tiimissä yhdessä lähihoitajien, fysioterapeuttien, toimintaterapeutin ja palveluohjaajan kanssa.

Meillä osaamistasi arvostetaan. Meille on tärkeää työntekijöiden hyvinvointi ja sitä kehitetään jatkuvasti! Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin sekä yksikössä käytettäviin järjestelmiin.


Työpaikan nimi ja osoite: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Työaika: 38h 15min/vko, vuorotyö
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja/sairaanhoitaja opiskelija

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Lisäksi tehtävään valituille teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.


Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikön palvelut on tarkoitettu ikääntyneille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista hoitoa ja kuntoutusta kotona pärjäämisen tukemiseksi.
Auroranmäellä toimii neljä asiakasyksikköä, joista yksi on profiloitunut erityisesti sairaalahoidon jälkeiseen jatkokuntoutukseen esim. erilaisten murtumien aiheuttamien toimintakyvyn haasteiden vuoksi. Yksikköön ohjautuu asiakkaita myös kriisi- ja arviointijaksoille eri syistä johtuvan kotona pärjäämättömyyden vuoksi palvelutarpeen arvion perusteella, tai sosiaali- ja kriisipäivystyksen kautta.
Asiakkaan toimintakyvyn edistäminen, - omat tavoitteet ja myös läheisten tuki ovat keskeisessä roolissa kuntoutus- ja hoitojaksolla.


Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.
Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Satu Spets p. 040 6365848

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan