Sairaanhoitaja, Salmi-koti Iitti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Sairaanhoitaja, Salmi-koti Iitti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Salmi-kotiin, Iittiin.

Salmi-koti on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on tarkoitettu ympärivuorokautista apua tarvitseville ikäihmisille. Yksikössämme on kolme sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajana toimit hoitokodin sairaanhoidollisena asiantuntijana, ja teet töitä tiiviissä yhteistyössä muun henkilökunnan ja lääkärin kanssa. Työhön kuuluu mm. asiakkaan perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä sekä terveydentilan kokonaisarviointia ja asukkaiden hoidon organisointia. Keskeistä työssä on aktiivisen arjen ja elämän mahdollistaminen ja toteuttaminen asukkaille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisässä työympäristössä. Toivomme sinulta kehittämisintoa ja hyvää sairaanhoidollista osaamista. Arvostamme myös aitoa asiakaslähtöisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja paineensietokykyä. Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Toivomme sinulla olevan voimassa olevat lääkehoidon luvat (LOVe). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.facebook.com/phhykyrekry

Palveluasumisen esimies Satu Jokela
puh. 044 729 7285
Arkisin klo 8-15.30

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Salmi-koti
Osoite: Pajutie 4, 47400 Kausala

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan