Sairaanhoitaja Sampoharjuun - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palvelut hakee

SAIRAANHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Sampoharjun ryhmäkotiin Vaajakoskelle. Työ on jaksotyötä ja kaksivuorotyötä.

Sairaanhoitajan työssä palveluasumisen yksiköissä korostuu tiimityö kuntouttavalla työotteella. Hakijoilta edellytetään joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä myös kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Hakijoilta toivomme kiinnostusta vanhustyöhön ja kokemusta geriatrisesta hoitotyöstä ja muistisairaiden hoidosta.

Tarjoamme ison työnantajan etuudet ja koulutusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa hyväksyttyä lääkeosaamisen LOVE-kurssia ja ensiapukoulutusta, tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.8.21 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Joten kannattaa laittaa hakemus mahdollisimman nopeasti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anneli Puskala p. 050-5978948 ja rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola p. 050-477 0557
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat