Sairaanhoitaja / Särkänkoti - Tampereen kaupunki

Särkänkoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ryhmäkoti Koivikossa ja Kedossa. Lisäksi Särkänkodissa on lyhytaikaishoitoa, jossa asiakkaan on mahdollista saada erityistä kuntoutusta.

Haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Orivedelle.

Työtehtäviin kuuluu sairaanhoitajan tehtävät Särkänkodissa. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana. Lisäksi tehtävässä edellytetään kykyä vastata asiakkaita koskeviin konsultoiviin kysymyksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja.

Tehtävän valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa sekä rokotuslupaa, LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupaa.

Eduksi luetaan kiinnostus vanhusten hoitoon, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot ja yhteisöllisyys sekä oma-aloitteisuus.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Hakuaika päättyy 30.6.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Orivesi, Särkänkoti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Särkäntie 20, 35300 Orivesi
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat