Sairaanhoitaja, Sateenkaari - Sipoon kunta

Oletko aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä? Omaatko hyvän kohtaamisen kyvyn ja vuorovaikutustaidot? Tarvitsemme juuri sinua! Tule meille sairaanhoitajaksi!

Haemme kahta SAIRAANHOITAJAA vakinaiseen tehtävään 15.3.2021 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana työskentelet kahdessa vuorossa. Osa asiakkaista on ruotsinkielisiä, joten kielitaidosta on tässä työssä apua. Älä kuitenkaan säikähdä kielitaitovaatimusta, me autamme toinen toisiamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Sateenkaari on Sipoon Nikkilässä sijaitseva ikäihmisten 32-paikkainen kodikas hoitokoti. Toimimme myös saattohoidon tukiosastona ja erityiskoulutamme henkilöstöämme saattohoidon osaajiksi. Toimintamme lähtökohtana on mahdollistaa asukkaille omannäköinen, laadukas ja aktiivinen arki. Asukkaiden läheiset kuuluvat luontevana osana yhteisöömme. Osaava ja innostunut henkilökunta toimii kannustavasti ja itseohjautuvasti. Arvostamme toistemme osaamista, haluamme kehittää ja oppia uutta yhdessä. Erilaisuus on meille voimavara, rikkaus ja mahdollisuus.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto sekä soveltuvuus tehtävään. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää suullista taitoa. Perehtyneisyys vanhustyöhön, saattohoitoon ja alan työkokemus katsotaan eduksi. Jos kelpoisuusehtoja täyttävää hakijaa ei löydy, huomioimme myös juuri valmistuvat sairaanhoitajat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 2564,13 euroa + mahdolliset lisät. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydämme jättämään ohessa olevan linkin kautta 1.3.2021 klo 16 mennessä Kuntarekryn hakijaprofiililla (https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/sipoon-kunta/) tai sivuiltamme www.sipoo.fi/rekry.
Kutsumme työhaastatteluun henkilökohtaisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/sateenkaari/
https://www.facebook.com/HoivayksikkoSateenkaari

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.2. asti osastonhoitaja Mira Pajunen, 040 191 4510 tai mira.pajunen(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut
Osoite: Jussaksentie 14 B, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja