test
Sairaanhoitaja / Selviämis- ja katkaisuhoitoasema - Tampereen kaupunki

Selviämis- ja katkaisuhoitoasema on ympärivuorokautinen yksikkö, jossa hoidetaan yli 16-vuotiaita humalatilansa vuoksi sairaanhoidollista seurantaa tarvitsevia potilaita. Selviämishoitoasemalla potilaspaikkoja on kymmenen. Hoitoaika on enimmillään yksi vuorokausi. Selviämishoitoasemalle etukäteen ilmoitetut potilaat tuodaan viranomaistahon toimesta ja hoitajat tekevät päätöksen hoitoon ottamisesta. Tamperelaisten ja orivesiläisten lisäksi selviämishoitoasemalla hoidetaan sopimuskuntalaisia, jotka ovat: Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi, Pirkkala, Vesilahti, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Sastamala ja Punkalaidun. Katkaisuhoitoasema vastaa tamperelaisten ja orivesiläisten 16- 65 vuotiaiden katkaisuhoidoista sekä Tampereen kriisimajoituksesta. Lisäksi yksikössä tuotetaan poliisille terveydenhoidollisia palveluja mm. säilöön otettujen ja poliisivankilan terveydentilan arviot, poliisivankilan lääkehoito ja rattijuopumusepäiltyjen kakkosverikokeet.

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 2.3.2022 - 11.1.2023.

Asiakastilanteet ovat usein ennakoimattomia, joten työ vaatii nopeita ratkaisuja. Selviämishoidossa on myös päihtyneitä asiakkaita. Potilaiden vaihtuvuus on suuri, mikä vaikuttaa kaikkiin työyhteisössä työskenteleviin työntekijöihin ja lisää sitä kautta työhön liittyvää organisointia ja suunnittelua. Työssä vaaditaan priorisointia ja monen asian yhtäaikaista hallintaa. Työ päihdeyksikössä edellyttää aiempaa osaamista, ymmärrystä päihdetyön erityiskysymyksistä sairaanhoitajan tehtävistä koulutuksellisten vaatimusten lisäksi.
Työssä vaaditaan päihdepotilaiden somaattisen ensihoidon taitoja, työkokemusta päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoitotyöstä, kuntouttavan hoidon suunnittelua ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sairaanhoitaja vastaa koko yksikön lääkehoidon toteutuksesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdehoitotyö tai muu soveltuva hoitotyön suuntautuminen.

Eduksi katsotaan perehtyneisyys päihdeongelmien hoitoon sekä aikaisempi kokemus sairaanhoitajan tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa sekä suppeaa turvallisuusselvitystä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoa tehtävästä antavat palvelupäällikkö Tanja Airaksinen, puh. 044 486 3705 ja osastonhoitaja Irene Raevaara, puh. 040 800 4140.

Hakuaika päättyy 27.1.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antavat palvelupäällikkö Tanja Miettinen, puh. 044 486 3705 ja osastonhoitaja Irene Raevaara, puh. 040 800 4140.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Selviämishoitoasema

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat