test

Sairaanhoitaja, selviämishoitoasema

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:45


Etsimme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle Espoon selviämishoitoaseman työryhmäämme innostunutta ja työn kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen!

Espoon selviämishoitoasema on 4+2 - potilaspaikkainen yksikkö. Asema on tarkoitettu päihteidenkäyttäjien lyhytaikaista hoitoa varten silloin, kun potilas tarvitsee päihtymystilansa tai sen yhteydessä esiintyvien fyysisten, psyykkisten tai muiden syiden vuoksi sairaanhoidollista seurantaa. Työ on päivystysluonteista, monipuolista ja vaihtelevaa, koska siihen sisältyy sekä somaattisen- että psyykkisen voinnin arviointia ja tarpeen mukaista hoitoa.

Sairaanhoitajana toimit työvuorossa työparina lähihoitajan kanssa ja vastaat muun muassa potilaiden hoidontarpeen arviosta ja lääkehoidon toteutuksesta. Perustehtäviisi kuuluu esimerkiksi potilaiden voinnin tarkkailu ja arviointi, sekä ohjaus asianmukaiseen jatkohoitoon. Työhösi kuuluu myös yhteistyötä muiden potilaiden hoitoon kuuluvien verkostojen, sekä aika ajoin potilaan kotipaikkakunnan palveluiden, kanssa.

Tarjoamme työsi tueksi kattavan perehdytyksen sekä kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden ja lähiesihenkilön tuen. Selviämishoitoasema kuuluu Päihdehoidon erityispalveluiden kokonaisuuteen yhdessä vieroitushoito-osaston, päihdekuntoutuksen, korvaushoidon sekä terveysneuvontapiste Linkin kanssa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus työsi aikana tutustua edellä mainittuihin palveluihin.

Työ on kolmivuorotyötä.


Työpaikan nimi ja osoite: Espoon selviämishoitoasema, Kalaonnentie 8, 02170 Espoo

Työaika: Jaksotyö 114h 45min / 3 vkoa

Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Lisäksi tehtävässä edellytetään suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe LOP -lääkehoitolupaa.


Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Tia Blomqvist-Kurki p. 040 6365 200 tai palveluesimies Sinikka Peromaa p. 040 5201 692.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan