Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, SENIORIKESKUS/ PALVELUTALO kesätyö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa SENIORIKESKUKSEEN/PALVELUTALOON kesäsijaiseksi!

Kesätyöt ajoittuvat kesä-elokuulle ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia seniorikeskuksiin, kotihoitoon, terveysasemille, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. seniorikeskukseen. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa asukkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, osa ympärivuorokautisesti. Perustehtävämme on mahdollistaa heille turvallinen asuinympäristö ja omannäköinen merkityksellinen elämä sekä hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpitävä arki. Palvelutaloissa asutaan joko ryhmäkodeissa tai palveluasunnoissa. Päivätoiminnalla tuemme yksin asuvien ikääntyneiden sekä omaishoidettavien kotona asumista, toimintakykyä ja kuntoutumista.

Tavallinen työpäiväsi sisältää:
- asiakkaan hoidontarpeen määrittelyä, toteutusta ja arviointia yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa
- lääkehoidon toteuttamista ja seuraamista
- vastuuhoitajien tukemista ja ohjaamista työssään
- osaston toiminnasta vastaamista ilta- ja viikonloppuvuoroissa
- kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
- yhteistyötä lääkäreiden, muiden ammattiryhmien ja omaisten kanssa
- työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu-, ilta-, ja yövuoroissa, sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Kivelän ja Koskelan seniorikeskuksissa on myös ruotsinkielisiä osastoja, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä
Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.


MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
- sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
- Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


KUINKA HAET MEILLE?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sotekesa@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskus

Helsingissä toimii kymmenen seniorikeskusta ja yhdeksän palvelutaloa:

- eteläisessä Helsingissä sijaitsevat Kinaporin, Kivelän, Koskelan ja Töölön seniorikeskukset sekä Kinaporin ja Töölön palvelutalot - itäisessä Helsingissä toimivat Kontulan, Myllypuron ja Roihuvuoren seniorikeskukset sekä Itäkeskuksen ja Laajasalon palvelutalot - läntisessä Helsingissä puolestaan toimii Riistavuoren seniorikeskus sekä Kannelmäen ja Munkkiniemen palvelutalot - pohjoiseen Helsinkiin sijoittuvat Kustaankartanon ja Syystien seniorikeskukset sekä Puistolan, Madetojan ja Vuorensyrjän palvelutalot.


Osoite: Toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat