Sairaanhoitaja, seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Riistavuoren seniorikeskuksen Tuulenpesään 19.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tuulenpesä on 14-paikkainen lyhytaikaishoidon yksikkö, jonne tullaan pääosin omaishoitajan vapaan ajaksi. Yksikössä korostuu asiakkaiden vaihtuvuus ja vahva omaisyhteistyö. Tuulenpesässä vallitsee pienen yksikön yhteisöllinen tunnelma ja henkilökunta on ennakkoluulotonta, iloista sekä työhönsä sitoutunutta.

Moniammatillisen yhteistyön turvin pyrimme tunnistamaan asiakkaan voimavaroja sekä tukemaan hänen toimintakykyään hoitojakson aikana. Lyhytakaisyksikössä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja sekä tarvittaessa toimintaterapeutti. Tuulenpesässä työskentelet osana Riistavuoren seniorikeskuksen innovatiivista yhteisöä upean luonnon ympäröimänä. Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi ja haluamme edistää työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Sinulta toivomme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä iloista työasennetta.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät koulutusmahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Tule osaksi osaavia tiimejämme mahdollistamaan asiakkaidemme ja asukkaidemme hyvää arkea!

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Irmeli Österman p. 09 310 49205, irmeli.osterman@hel.fi
Vastaava sairaanhoitaja Sara Sinivuori-Saraperä p. 09 310 20346, sara.sinivuorisarapera@hel.fi.

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Riistavuoren seniorikeskus
Osoite: Isonnevantie 28, 00320 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Sinulle suositellut työpaikat