Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haluatko tulla mukaan meidän sydämellistä ja arvokasta työtä tekevään yhteisöön? Tule sairaanhoitajaksi lyhytaikaishoidon yksikköön Riistavuoren seniorikeskukseen.

Tuulenpesä on 14 paikkainen LAH-yksikkö, jonne tullaan kuntoutumaan omaishoitajan vapaan ajaksi. Meillä vallitsee pienen yksikön yhteisöllinen tunnelma. Henkilökunta on ennakkoluulotonta, iloista ja työhönsä sitoutunutta. Hoitotyössä korostuu asiakkaiden vaihtuvuus ja kiinteä omaisyhteistyö.

Haemme kahta sairaanhoitajaa joukkoomme vakituiseen toimeen 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Moniammatillisessa yhteistyössä tehtävämme on tunnistaa ja tukea asiakkaan voimavaroja, kuntouttaa häntä hoitojakson aikana. Meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja sekä tarvittaessa toimintaterapeutti. Pääset vaikuttamaan innovatiiviseen yhteisöön ihanien ikääntyneiden seuraan.

Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi ja haluamme edistää työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Sinulta toivomme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä iloista työasennetta.
Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät koulutusmahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Hakuaika jatkettu 13.5.2022.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Irmeli Österman, osastonhoitaja,
p. 09 310 49205, irmeli.osterman@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Riistavuoren seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Isonnevantie 28, 00320 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat