test

Sairaanhoitaja-sijaisuus, Karhulan sairaala, Kotka

Hakuaika päättyy  30.11.2023 23:59

Haemme Karhulan sairaalan osastolle 1 kuntouttavasta hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään marraskuun lopusta tammikuun loppuun, työajankohtasi on sovittavissa erikseen. Olet alan konkari tai kohta valmistuva, niin haemme juuri sinua, tärkeintä on halu oppia ja olla osana hyvää tiimiä.

Karhulan sairaalassa toteutetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä siirtyneiden potilaiden kuntouttavaa jatkohoitoa. Päämääränämme on potilaan kotiutuminen ensisijaisesti omaan kotiin. Sairaanhoitajan työ yksiköissämme on monipuolista ja vastuullista. Hoidamme potilaita suunnitelmallisesti ja moniammatillisesti sekä edistämme toipumista ja kuntoutumista aktiivisesti uudessa tilanteessa.

Teemme haastatteluja ja valinnan hakuaikana heti, kun meidän tiimiin sopiva henkilö löytyy. Otamme haussa huomioon myös vuonna 2023 valmistuvat sairaanhoitajaopiskelijat. Sinulla on myös mahdollisuus opinnollistaa opintosi viimeinen harjoittelu monipuolisella osastollamme. Laitahan hakemus tulemaan niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin. Lääkeluvat voit suorittaa, kun aloitat työsi.

Tule tekemään merkityksellistä työtä ammattitaidolla!

Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus on oltava kunnossa.

Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Palveluesimies Sari Leppänen
sari.leppanen@kymenhva.fi
p. 0405872997

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Tutustu työnantajaan