Sairaanhoitaja, sijaisuus, Leppävaaran terveysasema, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Leppävaaran terveysasema, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Sairaanhoitajan tehtävät Leppävaaran terveysasemalla. Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa. Tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus. Työ pitää sisällään päivystysvastaanottoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota, tarkkailupotilaiden hoitoa ja ajoittain toimistotyötä. Leppävaaran suuralueen puhelinkeskus sijaitsee Kilossa osoitteessa Trillakatu 5. Siellä vuoroja on n. yksi kertaa / vko. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja otamme kaikki mukaan kehitystyöhön. Olethan paineensietokykyinen työhön tarttuva sairaanhoitaja. Tykkäät ideoida uusia toimintatapoja. Olemme hyvän työilmapiirin omaava yksikkö, tule joukkoomme voimaan hyvin.
Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään paineensietokykyä, joustavuutta, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi.
Arvostamme kokemusta terveysasema- ja/tai päivystysluonteisesta työstä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Myös kehitysmyönteisyys ja huumorintaju ovat plussaa.

  • Leppävaaran terveysasema
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • esp-2-443-19
  • 2632,38 €/kk
  • 26.6.2019 - 28.6.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Osastonhoitaja Heli Löflund 050 548 2211 heli.t.loflund@espoo.fi

Leppävaaran terveysasema
Osoite: Konstaapelinkatu 2, 02650 Espoo

Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia.Espoon kaupunki on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan