Sairaanhoitaja sijaisuus, osasto 44 - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme joukkoomme motivoitunutta, syöpäpotilaan hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa (vähintään yksi sijaisuus) syöpätautien ja hematologian vuodeosastolle 44. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää vähintään 31.5.2021 saakka, jonka jälkeen sijaisuus otetaan huomioon kesärekrytoinnissa.

Osastolla hoidetaan veri- ja syöpätauteja sairastavia potilaita solunsalpaaja- ja sädehoidolla sekä toteutetaan kantasolusiirtohoitoja. Osaston yhteydessä toimii myös vaativan erityistason palliatiivisen hoidon yksikkö. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä syöpäpotilaan hoitotyössä osaajaksi kannustavassa työilmapiirissä sekä saada tiedollista ja taidollista tukea hyvällä perehdytyksellä. Toivomme Sinulta aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi työ-tai harjoittelukokemus veri- ja syöpätauteja sairastavien potilaiden hoidosta katsotaan eduksi.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuuteen voidaan valita myös loppuvaiheen (yli 180op suorittanut) sairaanhoidon opiskelija hoitaja nimikkeellä. Hoitaja -nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n Hoitaja -nimikkeisen lääkelupa on suoritettu.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opistorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Mervi Lahdenperä, 040 519 8233. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Oulun yliopistollinen sairaala, Medisiininen tuloalue, Syöpätaudit ja hematologia
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat