test

Sairaanhoitaja sijaisuus Riihimäki

Hakuaika päättyy  12.4.2023 15:00

Haemme sairaanhoitajaa Riihimäelle kiireettömään vastaanottoon.

Sairaanhoitajan työ vastaanotolla on monipuolista, itsenäistä päivätyön luonteista työtä maanantaista perjantaihin. Meillä yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen! Tiimissä hoitajalla on omia potilaita maantieteelliseen jakoon perustuen.
Nyt haemme joukkoomme sairaanhoitajan sijaista 31.12.2023 saakka. Työaika keskimäärin 38,25h/vko. Tässä määräaikaisessa työsuhteessa työ alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemamme ammattilainen kohtaa asiakkaat ja muut työyhteisön jäsenet empaattisesti ja suhtautuu muutoksiin avoimin mielin. Hän on valmis käyttämään sähköisiä palveluita, innokas kehittämään ja kehittymään. Hän on päivittänyt lääkehoidon osaamisensa ja suorittanut LOVe-tentin tai vastaavan.
Kelpoisuusehtona on oikeus toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Riihimäen seudun perusterveydenhuollon palvelualueen kiireettömällä vastaanotolla toimii monialainen tiimimalli. Tiimissä sairaanhoitaja huolehtii yhdessä lääkärityöparin kanssa alueensa väestön sairauksien ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Hoidontarpeen arviointi ja ajanvaraus vastaanotolle tapahtuu TeleQ-takaisinsoittojärjestelmän kautta. Käytössämme on myös sähköisiä palveluita asiakkaille (Omaolo, e-omahoito, videovastaanotot sekä chat).

Hakeminen

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on on 2667,32€ /kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan mahdolliset lisät, kuten työkokemuksesta ja vuorotyöstä maksettavat lisät, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Oh Johanna Juvainen, p. 0197585603, arkisin klo 8-16

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Oma Häme - Kanta-Hämeen hyvinvointialue 1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon! Tutustu työnantajaan