Sairaanhoitaja, sijaisuus, silmätautien avohoito - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme osaavaa, kehittämisestä innostunutta sekä itsenäiseen että tiimityöhön motivoitunutta sairaanhoitajaa sijaisuuteen silmätautien avohoitoon. Sijaisuus on ajalle 14.10-10.12.2020 ja se voi jatkua pitempäänkin.

Silmätautien avohoito käsittää erikoisalan tutkimukset, hoidon ja ei-anestesiaa vaativat toimenpiteet, leikkaukset ja lasiaisinjektiot. Odotamme hakijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia muuttuvassa työympäristössä sekä valmiutta joustaa työtehtävissä tarpeen vaatiessa. Arvostamme vastuullisuutta ja sitoutumista sekä kykyä kehittää työtä moniammatillisen työryhmän kanssa. Silmätautien hoitotyön tuntemus ja kokemus katsotaan eduksi. Työ on päivätyötä.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs.osastonhoitaja Johanna Alaloukusa, p. 040 5081227. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Operatiivinen tulosalue, Pään ja kaulan sairaudet, Silmätautien avohoito
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.