test
Sairaanhoitaja, silmätaudit - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sairaanhoitajan tehtävä aikuisten somaattisen erikoissairaanhoidon poliklinikkatoiminnan aistikohortissa johon kuuluvat iho-, keuhko-, korva, nenä- ja kurkku- sekä silmätautien poliklinikat.

Tehtävän aloituspaikkana on silmätautien poliklinikka. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu silmätautien poliklinikalla silmätauteja sairastavien potilaiden erilaiset näöntarkkuus- ja toimintatutkimukset, potilaiden ohjaus ja neuvonta sekä polikliniisella käynnillä että ennen kaihileikkauksia. Poliklinikan toimipaikkakoulutetut hoitajat pitävät myös itsenäistä vastaanottoa silmänpainetautia sairastaville potilaille, avustavat erilaissa toimenpiteissä sekä tekevät silmänsisäiset lasiaisinjektiot. Hoidettavat potilaat ovat eri-ikäisiä ja tehtävät ovat vaihtelevia, virka-aikana poliklinikalla hoidetaan myös päivystykselliset potilaat.

Kainuun soten Aikuisten somaattinen erikoissairaanhoidon vastuualue on ulkoisesti auditoitu ja sille on myönnetty ISO 9001:2015 sertifikaatti.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, sairaanhoitajan tutkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme tartutatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa.

Silmäsairauksia sairastavan potilaan hoitotyön tuntemus, toimenpide- ja potilasohjausosaaminen sekä kokemus polikliinisesta hoitotyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä valmiutta kehittää oma ammattitaitoaan ja työyksikön toimintaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 10.1.2022, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan tulosyksikköpäällikkö Sirpa Hurskaiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitaja 259"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosyksikköpäällikkö Sirpa Hurskainen, p. 044 7974075 sirpa.hurskainen@kainuu.fi
Ylihoitaja Elki Rutherford, p. 044 7970064, elki.rutherford@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Silmätaudit pkl

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat